Overwegingen om te weten over re-intergratie amsterdam

De focus ligt daarenboven duurzaam op eigen ontwikkeling en bewustwording en het onderzoeken over kracht en opties.

ChainWorks consultancy & hr-diensten maakt deel uit aangaande ChainWorks Holding, een band over spe­cialisten op dit vlak met mens en bedrijf. Mede door deze samenwerking kunt u dan ook de IRO-pad bij het uitbouwen met een breed scala aan dienstverlening, waaronder:

Continue wederom dagen wij u en onszelf uit om anders te denken en nieuwe, creatieve oplossingen te zoeken. We werken vanuit ons inspirerende en bruisende locatie in hartje Amsterdam.

In de IRO-trajecten maken wij toepassen van de bekende en ervaring welke wij hebben opgedaan betreffende het ondersteunen over mensen bij dit vinden over passend en duurzaam werk. FOCUS is door cliënten en opdrachtgevers gekenmerkt als vakbekwaam, persoonlijk en informeel.

Hoezo zou je je passies op een achtergrond zetten, als jouw aan de gang raakt met dit verwerven van werk?

Vanwege meer informatie over de services of teneinde ons oriënterend gesprek met te vragen kun je op onze website gluren en/ of een mail sturen aan info@3xanders.nl

Zie een presentatie met onze coaches. Xynthesis zit op een bijzonder divers terrein met zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening, overheid en onderwijs.

De makers met deze website beschikken over er dan ook vanwege gekozen om deze professionele ondernemers dan ook breder te presenteren dan enkel via een IRO. We hebben de website ook koppeld aan "Reintegratiegids"

Wij kunnen u dan ook helpen bij dit vinden aangaande de kracht en kwaliteiten, het herwinnen aangaande zelfvertrouwen en dit leren drempels te nemen. Een kans op dit ontdekken over duurzaam werk wordt zo duurzaam vergroot

Iedere schilder ofwel professional uit de culturele sector die langer vervolgens 6 maanden een WW- of WIA-uitkering ontvangt, mag na overleg betreffende het UWV, ervoor kiezen een IRO met Kunstenaars&CO af te sluiten.

Laten we er ook niet omheen draaien. Cruciaal kan zijn het het klikt met je begeleider, het er hoop kan zijn. Daarmee ga je immers een traject in, waarmee je een handig uitkomst wilt behalen…Een pad waarvan de (informele) aanpak jouw past, uiteraard datgene hetgeen je nodig hebt teneinde je ultieme doel te bereiken…onorthodox, confronterend, begrenzend omdat wie weet kan zijn identiek.

Op basis betreffende onze jarenlange reïntegratie-expertise is er sprake aangaande een groot werkgeversnetwerk. Door deze intensieve samenwerking onthalen wij aangaande ruim 500 ondernemers een meeste geschikte vacatures.

In 2004 is Caminata more info gestart mits trainingsbureau. Van 2006 behouden we het primair druk betreffende dit bemiddelen over mens tot arbeid, dit behouden over arbeid wegens de klanten en het begeleiden en coachen in diverse arbeids- en leefomstandigheden.

Een invoering over een Participatiewet vraagt om investeringen in begeleiding en samenwerking, met scholen en werkgevers en met andere partijen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *